Η εταιρεία Seretis Accounting προσφέρει μεγάλη γκάμα φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Λογιστικές Υπηρεσίες

Βασική Λογιστική Καταγραφή

Παρέχουμε λεπτομερή και ακριβή καταγραφή όλων των λογιστικών συναλλαγών, εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία και τη διαφάνεια στα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης.

 

Η υπηρεσία μας καλύπτει από την απλή καταχώρηση δεδομένων έως την παραγωγή περίπλοκων οικονομικών αναφορών.

Φορολογική Συμβουλευτική

Ειδικευμένη φορολογική συμβουλευτική που περιλαμβάνει σχεδιασμό για τη μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης, συμβουλές για την αποφυγή φορολογικών παγίδων και βοήθεια στην αντιμετώπιση φορολογικών ελέγχων.

Διαχείριση Εταιρικών Οικονομικών

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση των οικονομικών σας, προσφέροντας στρατηγική ανάλυση και συμβουλές για τη βελτιστοποίηση των εσόδων και των δαπανών, καθώς και για τη βέλτιστη ροή του ταμείου.

Συμμόρφωση με Λογιστικές Προδιαγραφές

Διασφαλίζουμε ότι η επιχείρησή σας παραμένει σε πλήρη συμμόρφωση με τις τρέχουσες εθνικές και διεθνείς λογιστικές προδιαγραφές και κανονισμούς, αποτρέποντας τυχόν νομικές ή χρηματοοικονομικές συνέπειες.

Φοροτεχικές Υπηρεσίες

Φορολογικός Σχεδιασμός

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε στοχευμένες φορολογικές στρατηγικές που μειώνουν το φορολογικό βάρος, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν την πλήρη συμμόρφωση με τις φορολογικές αρχές.

Υποστήριξη σε Φορολογικές Διαδικασίες

Προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλες τις φάσεις των φορολογικών διαδικασιών, από την κατάθεση φορολογικών δηλώσεων μέχρι την εκπροσώπηση σε φορολογικούς ελέγχους και διαφορές.

Συμβουλευτική για Φορολογικές Αλλαγές

Παρέχουμε ενημερωμένες συμβουλές για τις νεότερες φορολογικές αλλαγές και πώς αυτές επηρεάζουν την επιχείρησή σας, βοηθώντας στην αντιμετώπιση τυχόν προκλήσεων.

Ολοκληρωμένη Φοροτεχνική Υποστήριξη

Από την απλή φορολογική συμβουλευτική έως την πλήρη διαχείριση φορολογικών υποθέσεων, παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας.

Η ομάδα μας

Ενωμένοι στην Εξέλιξη, Μαζί στην Επιτυχία.

Δέσποινα Βουρνά

Co-Founder

Χρήστος Σερέτης

CEO & Co-Founder

Γιώργος Γεωργίου

Γενικός Διευθυντής

Ας μιλήσουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας για αξιόπιστες και εξατομικευμένες λογιστικές λύσεις.

Έχεις κάποια ιδέα προς υλοποίηση;

Μη διστάσεις να μας πεις