Η εταιρεία μας

Γνωρίστε την Seretis Accounting, τον έμπιστο συνεργάτη σας θέματα που αφορούν άμεσα την ανάπτυξη της εταιρείας σας.

seretis-logistiko-grafeio-accounting-athina
seretis-logistikes-ypiresies-3
seretis-logistikes-ypiresies-2
seretis-logistikes-ypiresies-2

Η Seretis Accounting καταξιώθηκε ως ένας αξιόπιστος επιχειρηματικός& φοροτεχνικός σύμβουλος στα 20 χρόνια της λειτουργίας της. Το πιστοποιεί η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν εκατοντάδες επιχειρήσεις και ιδιώτες. Βρίσκουν σε εμάς συνέπεια, οργάνωση, λειτουργικές και ολοκληρωμένες λύσεις, καθημερινά. Μια «σταθερά» ανάπτυξης, ακόμη και σε συνθήκες αβεβαιότητας.

Στην διάθεση των πελατών μας μια ομάδα δυναμικών επαγγελματιών. Με εμπειρία, εξειδικευμένη γνώση, κατάρτιση αλλά ταυτόχρονα ενέργεια κι ευελιξία, στοχεύουν στο άμεσο αποτέλεσμα. Έτσι απαντάμε στις προκλήσεις του «σήμερα» και χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης για το «αύριο». 

Η Seretis Accounting μπορεί και προσαρμόζεται στα δικά σας μεγέθη. Με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της «κάνει την διαφορά». Στην συμβουλευτική επιχειρήσεων, το outsourcing – μισθοδοσία, τα λογιστικά & φοροτεχνικά θέματα. Κατανοεί όσα χρειάζεστε, δίνει στην επιχειρηματική σας προσπάθεια όσα την ολοκληρώνουν. Με τεχνογνωσία που συνεχώς αναβαθμίζεται για την αγορά, την νομοθεσία, τις νέες τεχνολογίες, προχωράμε μαζί, αλλάζοντας επίπεδο.

Ίδρυση Ατομικής Επιχείρησης

Ο Χρήστος Σερέτης ξεκινάει επαγγελματικά τη δραστηριότητα του ως φοροτεχνικός / λογιστής με την ίδρυση της ατομικής του επιχείρησης

1996

Χρήστος Σερέτης & Συνεργάτες

Η επιχείρηση μετακομίζει σε νέα ιδιόκτητα γραφεία επί της Πανεπιστημίου, στο κέντρο της Αθήνας και απασχολεί 6 άτομα προσωπικό.

2003

Ίδρυση της Seretis Accounting

Η Seretis Accounting είναι η εξέλιξη της ατομικής επιχείρησης του Χρήστου Σερέτη. Πλέον η εταιρεία προσφέρει μεγαλύτερη γκάμα υπηρεσιών και απασχολεί περισσότερα από 20 άτομα προσωπικό.

2022

Ποιοι Είμαστε: Όραμα και Αξίες της Seretis Accounting

To Όραμα μας

Στην Seretis Accounting, το όραμά μας εστιάζει στη δημιουργία μιας δυναμικής σχέσης εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη μας. Αντιλαμβανόμαστε τη λογιστική όχι μόνο ως απαραίτητη υπηρεσία, αλλά και ως καίριο εργαλείο για την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων. Το όραμά μας είναι να είμαστε οι ηγέτες στην παροχή καινοτόμων και αποδοτικών λογιστικών λύσεων, προσαρμοσμένων στις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη, προωθώντας τη βιώσιμη ανάπτυξη και την επιχειρηματική επιτυχία.

Οι αξίες μας

Οι αξίες που διέπουν την ‘Seretis Accounting’ αποτελούν τον πυρήνα της επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας και αντανακλούνται σε κάθε πτυχή της εργασίας μας. Η ακεραιότητα, η διαφάνεια και η επαγγελματική ευθύνη είναι τα θεμέλια πάνω στα οποία οικοδομούμε μακροχρόνιες και εμπιστευτικές σχέσεις με τους πελάτες μας. Επιπλέον, δεσμευόμαστε στην καινοτομία και στη συνεχή βελτίωση, επιδιώκοντας συνεχώς νέους τρόπους για να αναδείξουμε την αξία που προσφέρουμε στους πελάτες μας.