Η «Χρήστος Σερέτης & Συνεργάτες» καταξιώθηκε ως ένας αξιόπιστος επιχειρηματικός& φοροτεχνικός σύμβουλος στα 20 χρόνια της λειτουργίας της. Το πιστοποιεί η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν εκατοντάδες επιχειρήσεις και ιδιώτες. Βρίσκουν σε εμάς συνέπεια, οργάνωση, λειτουργικές και ολοκληρωμένες λύσεις, καθημερινά. Μια «σταθερά» ανάπτυξης, ακόμη και σε συνθήκες αβεβαιότητας.  

Στην διάθεση των πελατών μας μια ομάδα δυναμικών επαγγελματιών. Με εμπειρία, εξειδικευμένη γνώση, κατάρτιση αλλά ταυτόχρονα ενέργεια κι ευελιξία, στοχεύουν στο άμεσο αποτέλεσμα. Έτσι απαντάμε στις προκλήσεις του «σήμερα» και χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης για το «αύριο». 

Η «Χρήστος Σερέτης & Συνεργάτες» μπορεί και προσαρμόζεται στα δικά σας μεγέθη. Με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της «κάνει την διαφορά». Στην συμβουλευτική επιχειρήσεων, το outsourcing - μισθοδοσία, τα λογιστικά & φοροτεχνικά θέματα. Κατανοεί όσα χρειάζεστε, δίνει στην επιχειρηματική σας προσπάθεια όσα την ολοκληρώνουν. Με τεχνογνωσία που συνεχώς αναβαθμίζεται για την αγορά, την νομοθεσία, τις νέες τεχνολογίες, προχωράμε μαζί.  Αλλάζοντας επίπεδο.